Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis

ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. Fabrieksreis

China ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. certificaten
China ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. certificaten
De goede het signaalstoorzender van de celtelefoon, fabriek aan me de prijs is goed, A+++

—— M. Amer

GPS-de drijversstoorzender is perfect, en de workshop schikt de verzending aan me in slechts 5 dagen. Goede kwaliteit, A+

—— Noel Bojorquez

De voertuigstoorzender kreeg het, het perfecte werken, dank. AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTEN

—— M. Dawson

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  1. De ingevoerde automatische loodvrije SMT-productielijn, deze productielijn heeft 6 significante eigenschappen:
  Het flard heeft hoge precisie en de fout is op de orde van micron; de productieefficiency is hoog, en het kan meer dan 20.000 punten per uur worden gepost; de kwaliteit van het flard is goed, en de kwaliteit van het flard wordt gehouden binnen 100PPM;

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. fabriek productielijn 0
  2. Beheersinformatisering:
  wegens de grote verscheidenheid van componenten voor de producten van de signaalveiligheid, brengt het verwervingsplan voor handcomponenten grote problemen. Met geavanceerd materiaal en geavanceerd beheer, introduceerde het bedrijf ERP de software van het ondernemingsresourcebeheer aan het eind van 2007. Het vermijdt het voorkomen van valse die verwerving, over--koopt, en lekkageverwerving van grondstoffen door vorige hand te plannen worden gebracht, zodat het gebruik van middelen goed is en de levertijd gewaarborgd is.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. fabriek productielijn 1
  3. Het materiaal van het streepjescodeaftasten wordt verstrekt in elk proces, die uploaden het in real time van productieinformatie, nauwkeurige vertoning van de status van de productproductie, nauwkeurige statistieken van product verwante gegevens, betrouwbare waarborg van het proces van de productproductie, en volledige controle van het volledige productieproces realiseren. Sinds de producten wordt al beheer van de gebruiksstreepjescode, het blad van de processtroom van elke lijst geannuleerd, en het paperless beheer van de productielijn is fundamenteel gerealiseerd, die zeer de productiekost bewaart en ervoor zorgt dat het productieproces van elke meter niet verkeerd is. Tegelijkertijd, is het informatiebeheer van de workshop closed-loop geweest, is de beheersefficiency effectief verbeterd, is het plaatsen van sommige leidinggevende functies verminderd, en de kosten van het productiebeheer zijn bespaard voor het bedrijf.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. fabriek productielijn 2
  4. Visualisatie van productieinformatie:
  Wij installeerden een het groot-scherm elektronische vertoning op de productieplaats. De geplande hoeveelheid, de vrijgegeven hoeveelheid, het aantal onderhanden werk en de voltooide hoeveelheid de orde van elke klant kunnen in realtime worden getoond, die een hulphulpmiddel voor productie het plannen is.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. fabriek productielijn 3
  5. Stofvrij: wegens het loodvrije die proces door het bedrijf wordt goedgekeurd, vonden wij dat het productiemilieu een grote invloed op productkwaliteit tijdens het productieproces heeft. Het bedrijf heeft overeenkomstige veranderingen in de volledige productieworkshop in termen van luchtstof, de zomerhitte, vochtigheid in het regenachtige seizoen, en statische elektriciteit in de winter aangebracht.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. fabriek productielijn 4

 • OEM / ODM

  Het signaalschild is de nieuwe nieuwe industrie en behoort tot de persoonlijke reeks van het de beschermingsproduct van de signaalprivacy. Omdat deze producten niet geschikt voor verschillende soorten klanten zijn, kan ons bedrijf OEM/ODM-de diensten voor klanten volgens deze eigenschap verlenen.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. fabriek productielijn 0Voor individuele klanten: De vraag van de klant naar het product kan niet zeer duidelijk zijn, zodat zolang u ons uw land en gebied vertelt, en de afstand tussen het apparaat en de beveiliging die u hebt willen om blokkeren, wij kunnen het aanpassen om aan de behoeften van uw land te voldoen. Productoplossingen.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Voor tussenpersonen en verdelers: U kunt over de vraag naar de producten zeer duidelijk zijn, maar u koopt hen gewoonlijk in massa, en de levertijd wordt gepland, zodat als u met het bewijs tevreden bent, kunt u ons directe Onderoem/odm-orden geven, zullen wij uw ordeproductie volgens uw hoeveelheid en tijdvereisten voltooien. Bovendien kan ons bedrijf u de onderhoudsdienst aanbieden op lange termijn. Als u in samenwerking geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. fabriek productielijn 2
  Andere is de projectleverancier: U kunt een verwervingsplan voor een specifiek project zijn, maar vóór dat kunt u veel over de industrie niet kennen, en hopen om een evenwicht tussen kwaliteit en prijs in deze industrie te vinden. De fabriek heeft meer dan tien jaar van ervaring, geloof ik wij u kunnen helpen zeer goed, en u welkom aan de fabriek bent komen onderhandelen.

   

   

 • R & D

  Het team van R&D van ons bedrijf is een technisch team met het actieve denken en samenwerkingsinnovatie. Bestaat het technische team van ons bedrijf uit de nieuwe generatie van technische backbones in de jaren '80 en de jaren '90. Denken is innovatief en innovatief, en het beheer heeft strikt onderzoek. Het bedrijf heeft basisonderzoek, ontwerptoepassingen en processen. Professioneel team in alle aspecten die van productie, etc. testen. Met professionele aangepaste ontwerp en product productiemogelijkheden, kunnen wij aan de individuele behoeften van klanten volledig voldoen, en grote aankopen maken. Te bespreken onthaal.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jerry

Tel.: +8613603042894

Fax: 86-755-28968486

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)