Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis

ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd.

Van goede kwaliteit De Stoorzender van het netwerksignaal voor verkoop
Van goede kwaliteit De Stoorzender van het netwerksignaal voor verkoop
De goede het signaalstoorzender van de celtelefoon, fabriek aan me de prijs is goed, A+++

—— M. Amer

GPS-de drijversstoorzender is perfect, en de workshop schikt de verzending aan me in slechts 5 dagen. Goede kwaliteit, A+

—— Noel Bojorquez

De voertuigstoorzender kreeg het, het perfecte werken, dank. AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTEN

—— M. Dawson

Ik ben online Chatten Nu

ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd.
Vodasafefabriek De Stoorzenderfabriek van het Vodasafe Mobiele Signaal VODASAFE de arbeiders werken in de lopende band De arbeiders lassen PCB-raad voor het signaalschilden van de celtelefoon De geschoolde arbeiders assembleren de mobiele stoorzenders van het telefoonsignaal De arbeiders lassen PCB-raad voor het signaalschilden van de celtelefoon De geschoolde arbeider controleert gps signaaldrijver Signaalstoorzender die in de het verouderen workshop worden getest Ingepakt Karton voor de Mobiele Stoorzender van het Telefoonsignaal in Pakhuis

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Vodasafe
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 60% - 70%

Onthaal aan NecomTelecom. Zoekt u aangepaste informatiebeveiligingsoplossing? Als zo, wil ik dank voor uw keus zeggen en u bent juist. In tegenstelling tot andere fabrieken in deze veiligheidsindustrie, kunnen wij u met aangepaste oplossingen voorzien.

Wij zijn het eerste bedrijf in deze industrie om zijn eigen merk „Vodasafe“, sinds 2006 te hebben, begon Ons Bedrijf om producten en de diensten op het gebied van gevangenissen, militair en politie te verlenen. Wij bieden wereldwijd soorten producten en de diensten aan. Elk van onze producten hebben Ce bereikt en

FCC certificatie en CMA-Certificatie die door het Openbare Veiligheidsministerie worden uitgegeven van China.

 

Voor Producten, hebben wij signaalstoorzenders, signaaldetectors en signaalversterkers.

De de radiofrequentiestoorzenders en detectors worden hoofdzakelijk gericht op de vernietiging van terroristen.

Zij overtreden op persoonlijke privacy en veiligheid door draadloze apparaten, zoals bommen met afstandsbediening, kant van de wegbommen, en diverse wapens die door hommels, draadloze spioncamera, spioninsect worden gecontroleerd, volgend apparaat, dat apparaten afluistert, etc. De signaalversterkers worden hoofdzakelijk gebruikt want het einde verbindingen verbrak en verbeteren vraagkwaliteit in uw huis of werkende plaatsen of voertuigen.

 

Voor de Diensten, hebben wij klantenservicedeskundigen om u te helpen de vereisten duidelijk maken en geschikte oplossingen voor u adviseren. Onthaal aan onze fabriek om producten te testen en te inspecteren, behalve uw komst, konden wij videoinspectie, videoconferentie leveren en de dienst ter plaatse, kunnen wij technisch personeel om en reparatie sturen op plaats te installeren.

 

De toekomst is gekomen, zullen wij meer arbeidskrachten en materiaalresourcen op het gebied van slim de verrichtingsonderzoek van informatiebeveiligingsproducten investeren om betere de dienstoplossingen voor antiterreur en anti-relactiviteiten te verstrekken.

 

Het principe van ons bedrijf is eerst kwaliteit, klant eerst. Uw keus is onze stuwende kracht. Tevreden om met ons over uw eis ten aanzien van project of adviezen te contacteren.

Contactgegevens
ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jerry

Tel.: +86-136-03042894

Fax: 86-755-28968486

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)